Greyson Chance

Tänkte göra en specialare gällande To Be Big.
Tror nämligen denna tonåring kan ge Justin Bieber en match. Men i Sverige är hans chanser mindre.
Jag anser ju inte att Bieber är megastor i Sverige... debutskivan My World 2.0 har som jag förstår saken en högstaplacering i Sverige som 21:a... vilket jag inte anser som en knock out precis. Och hans hemska (enligt mig) låt Baby har en högstanotering på plats 25 på singellistan (digilistan.. whatever.. ENSKILD SÅNG LISTAN...)... alltså inte megastor i Sverige. MEN.. världsmegastor. Nu förstår ni min poäng.

Detta klipp blev en youtube-hype...Jag blev som många totalfrälst i denna talang! Han är 14 år nu och var ännu yngre när denna spelades in.
Nu har han släppt en skiva: Hold On 'til the Night. Den har en riktigt hög klass enligt mig. Första singeln kom förra hösten:Waiting Outside the Lines är en mysig sista-dansen-låt. Men debutsingel? Ballad?! Boring. Detta borde vara ett senare släpp.. menmen.. gjort är gjort.

I maj-juni kom så andra singeln och videon. Mer popigt men fortfarande sockersött.. som jag antar att det ska vara. Men det var denna låt jag hörde och fastnade för. Nu i augusti då.. men iaf.. jag tror han har framtiden med sig.Jag tror han kommer utmana Bieber. Jag tycker Greyson Chanse har en betydligt bättre röst och mer personlig stil.. killen är grym på piano! Men väldigt ung....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0