Idol - Inför utmaning "Från Sverige till superstjärna"

Först och främst. Okej. Jag tolkade temat TOTALT på fel sätt.. jag tänkte direkt att det handlade om en SVENSK som blir stor INTERNATIONELLT. Säg.. Mohombi. Det hade varit en fullträff på veckans tema i mina ögon. Meeen.. så menar inte TV4.. de menar.. från låtar på SVENSKA till SUPERSTJÄRNOR. Jag tycker det är ologiskt.. vad ska nästa veckas tema då vara.. måste det alltid fortsätta på föregående? Isåfall "Från supersjärna till... ja.. kärlekslåtar".. kanske. Vilket ju inte säger emot varandra i och för sig.. hoppas för övrigt vi slipper kärlekslåtstemat iår.

Nu ska jag sluta irritera mig på sådana ting. Gå på veckans tema. Ge min förhandssyn på det hela. Vem har gjort ett klokt låtval? Vem har inte? Jag är fortfarande väldigt nyfiken att se vilka låtar de har att välja mellan.. men det lär vi aldrig få se.. TV4 redovisar ju som regel ingenting.. röstningssiffror hade också varit trevligt! :)

Moa: Superstition - Stevie Wonder
Jag tror på detta låtval. Bara hon får in lite moves på scenen lär det bli en fullträff!

Molly: Only Girl in the World - Rihanna
Första gången Molly kör en uptempo väl? Det är på tiden! Hade hon fått Halo hade det blivit bra men tråkigt. Detta är mycket mer intressant! Får se om hon klarar av det.. här gäller det inte att sjunga så högt och bra som möjligt. Här gäller attityd och känsla! Och moves ;)

Emil: Cry Me a River - Justin Timberlake
HAHAHAHAHAHA! No way?! Hahaha.. detta är ju så dumt så dumt så dumt. OLA åkte ur Idol med denna låt.. jag hoppas verkligen det är en trend som håller i sig även iår. Detta kommer låta förjävligt.. sorry gosse lilla.. but true..

Robin: Halo - Beyoncé
Robin har en otrolig röst! Detta är en otrolig låt. Jag tror faktiskt detta kommer bli en fullpoängare. Men jag håller med juryn till viss del.. han behöver stylas bättre. Han bör inte bli en ny Schlager-Magnus.. känns fel? Eller helt rätt? Who knows...

Olle: Beat it - Michael Jackson
Bra låt. Men jag tror Olles röst inte passar för denna. Behöver vara en rivig, rockig, sexig röst.. typ.. så.. attityd. Olle är mer mjuksoul.. hade hellre sett honom i en.. hmm.. ja.. typ.. Lenny Kravitz?

Amanda F: Jolene - Dolly Parton
Klockrent låtval. Hon lär glänsa!

Amanda P: Heroes - David Bowie
Andra Amandan också klockrent låtval. Tror detta blir kalas!

André: Tiny Dancer - Elton John
André har tappat totalt i veckofinalerna. Inte bra i första. Katastrofal i andra. Detta tror jag också blir magplask. Men kan ju hoppas han återhämtar sig...

Linni: Angels - Robbie Williams
Hennes röst kan göra denna sönderspelade låt intressant.. möjligen. Men hennes uselhet från förra veckan ligger kvar och gnager på mitt minne.

Veckans smartaste val:
Amandorna.

Veckans intressantaste (modigaste) val:
Amandorna.

Veckans dummaste val:
Emil.

Olle och André kanske är en parantes till "dummaste val"..
Jag tror någon av dessa eller Linni ryker...! André borde dock klara sig.. kanske..

Btw.. en viktig avslutningspoäng.. jag har haft tokfel på en punkt.. jag anser att årets omgång är för unga.. att det är därför de inte håller samma klass som tidigare år. SÅ KAN INTE VARA FALLET. Jag tar tillbaka allt.
Säsong 2.. min favoritsäsong. Agnes var 17 år. Sebastian 20.. Ola 19.. Måns 19.. Sibel 18.. det var en ung omgång! Endast EN över 20 år som var med i veckofinalerna.. så.. felet bör ligga någon annanstans...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0