Idol - Utmaning "Storband"

Som idolerna levererade! Bara några undantag som inte var på topp.. men HELT KLART den bästa fredagsfinalen! Fick lov att se den i efterhand då jag inte var hemma, men nu kommer mina omdömen ;)

Molly: Natural woman – Aretha Franklin
Klart det bästa hon gjort! Magiskt bra i sann Jennifer Hudson-klass. Hon hade skalat bort hennes Carola-skrik och så himla jävla mycket bättre det blev! Snygg styling på toppen av det!


Linni: Dark lady – Cher
Klokt låtval när hennes röst liknar Chers? Nja. Det gör att man jämför än mer. Tyckte framträdandet var aningen konstlat. Det lyfte liksom aldrig. Och vad fan har människan på sig?!


Robin: When a man loves a woman – Percy Sledge
Ohmigod! Två veckor i rad?! Fy faaan så bra han är! Detta var sämre än förra veckan men detta var en fullpoängare! Jag är otroligt svag för det riv han har i rösten och kryddar med ibland. Underbart! OK styling, men tycker han kan skippa jackan oftare.


André: Oh, Carol – Neil Sedaka
Inledde kalas med "wooohooo"-andet. Sedan sprack det. Jag är otroligt trött på bebisspråk och stönande i slutet av varje fras. Jag klarar det inte längre. Och varför har han samma hållning som Gollum?! Ser inte klokt ut. Jävligt snygg styling i alla fall. Men skippa Gollum!


Moa: Dream a little dream of me – Mamas & the Papas
Charmigt och mjukt. Jag blev dock nästan lite för relaxed och sömning. Passar bättre på avslappningsövning än Idol? Möjligen... Snygg styling med undantag för stryphalsbandet?


Olle: Back to black – Amy Winehouse
Han säger att han kan relatera till låten.. tja.. jag köper det inte riktigt. Orden som kommer från hans mun blir fel. De hänger liksom inte ihop. Han fick ju sjunga "dick" på bästa sändingstid iaf.. haha! Om jag väljer att bortse från att texten är totalt störd i sammanhanget så var det otroligt bra. Hyfsad styling.


Amanda F: I’ve got a woman – Ray Charles
Denna gång hörde jag vilken låt det var! Stoooort pluspoäng. Trodde hon hade ändrat på melodin när jag hörde den korta införlyssningen. Men hon hade hittat tillbaka nu i alla fall. Kan vara den gång hon följde melodin mest under säsongen. Hon gjorde det väldigt bra. Hade en tanke som fungerade utmärkt. Och hon var assnygg!


Amanda P: Fever – Peggy Lee
Hög klass som oftast. Sensuellt och innerligt! Hon vågar utmana på detta vis trots att hon nästan åkte ur förra veckan. Bra! Svenska folket hade ingen koll förra veckan (förutom att rätt fick åka iofs). Hela framträdandet är intressant. Är dock tveksam till stylingen. Känns lite hemmamys med shortsdress av detta slag.


Rätt två hängde löst. Vem av de som rykte kvittade. Iofs tror jag André har mer i sig. Bara han får bort sina irriterande ljud. Fast alla andra kanske tycker de är jättecharmiga.. svårt att veta ;)

För övrigt USELT tema nästa vecka. "Min Audition". Fan va tråkigt! Snacka om att inte utvecklas utan att hållas tillbaka?! Hoppas jag har fel.. men känns som ett steg i fel riktning.

Till avslutning tänkte jag försöka förutspå framtiden igen.. jag tror att de som är kvar kommer att sluta idol på följande vis... tre i topp.. två i mitten.. två på tur att lämna. Kan gärna få ha fel med vissa. Byter väldigt gärna plats på Amandorna men tror tyvärr inte det blir så.. men hoppas! ;)

Utan inbördes ordning i varje klunga:
Toppen:
Molly
Amanda F
Robin

Mitten
Moa
Amanda P

Näst på tur att lämna:
Olle
André

Men vinden kan vända ;) Det gäller att prestera!Humor - Karatefylla

Ny kategori - Humor!
Alla behöver skratta!

Kollade på första avsnittet av TV6s "Karatefylla" idag. Fan vad jag garvade. Så dålig humor så den blir bra!
Denna scen garvade jag mest åt.. fick en tokflipp på slutet med sjuorna.Like it or not.. i do!Idol - Inför utmaning "Storband"

Först och främst.. roligt tema!
Detta är en väldig utmaning... får se vilka som klarar av det.
Som vanligt tycker jag vissa låtval är lysande! Och vissa är fullständigt korkade!

Moa: Dream a little dream of me – Mamas & the Papas
Tror detta kan bli Moas bästa framträdande i veckofinalerna. Jag tror hon kan göra något intressant av denna låt. Spännande!

Molly: Natural woman – Aretha Franklin
Passar som handen i handsken. Perfekt tema och perfekt låtval!

Olle: Back to black – Amy Winehouse
Och vad i helvete är detta för låtval?! Så jävla urdumt! Han kommer göra ett fån av sig själv. Och hur hade han tänkt ändra texten? Byter man ut alla "I" mot "She" funkar det kanske.. för man kan inte byta "He" mot "She.. och får man verkligen sjunga "Kept his dick wet" i TV? ;)

Robin: When a man loves a woman – Percy Sledge
Passar som handen i handsken. Perfekt tema och perfekt låtval!

Amanda F: I’ve got a woman – Ray Charles
Ett tecken på att jag är för ung är att jag associerar denna låt med Kanye Wests/Jamie Foxxs "Gold Digger".. haha.. men schysst låt.. borde lyssna mer på artisten. I alla fall. Amanda F eyar säkert denna låt till oändlighet. Vet ej resultatet. Hon är väldigt ojämn.

André: Oh, Carol – Neil Sedaka
Nja. Trött på hans bebisröst. Tror inte på grabben längre. Hoppas han visar sig bättre!

Linni: Dark lady – Cher
För mig den mest okända låten.. så behöver inte verkligheten vara. Lär passa Linnis röst bra.

Amanda P: Fever – Peggy Lee
Klockrent! Hon kan vara överdramatisk på sitt härliga vis!

Veckans smartaste val:
Molly och Robin

Veckans intressantaste (modigaste) val:
Inget som sticker ut...

Veckans dummaste val:
Olle

På förhand känns det som att Olle och André kan hänga löst. Men jag brukar ju ha fel på den punkten? Amanda P såg jag inte komma förra veckan.. ugh! Hon får inte ryka! Om hon inte är jävligt kass.. men eftersom headern på Idol-sidan är som en ödesklocka så lär Linni ligga risigt till.. de åker ut en efter en från vänster till höger förutom Amanda P vilket betyder att hon vinner? Nja... men Linni - Olle - André känns troligt! Eventuellt...


Idol - Utmaning "Från Sverige till superstjärna"

Tack för den! Rätt person fick åka hem. SKÖNT! Blev aningen närvös när Amanda P stod mot honom.. man vet aldrig med svenska folket. Det är klurigt att förstå sig på ibland ;)

Amanda F: Jolene - Dolly Parton
Detta trodde jag skulle lyfta men blev inte bra.. hennes ey-ey-ey börjar bli aningen uttjatat.


Emil: Cry Me a River - Justin Timberlake
Tssss.. jag trodde det skulle bli plattfall på förhand. Det blev plattfall. Riktigt dåligt.


Linni: Angels - Robbie Williams
Helt okej insats. Jag har dock svårt för hennes röst längre stunder. 2 minuter klarar man av... men en hel skiva? Nja.. det tror jag kanske inte.Molly: Only Girl in the World - Rihanna
När första tonerna kom fick mina öron spasmer av obehag. Sedan blev det bättre. Men det blev en blek version av kraftfulla Rihanna.


André
: Tiny Dancer - Elton John
Jaja.. stackarn var sjuk. Det var väl inte första gången? Eller? Insatsen var.. tja.. han har aldrig återfått sin kvalveckaglans.. tyvärr! Hoppas fortfarande den kommer!


Amanda P: Heroes - David Bowie
Fantastiskt bra! Att hon var en av de två i botten är helt jävla sanslöst korkat! TUR att hon fick vara kvar. Kaxig brud som vet vad artisteri är!


Robin
: Halo - Beyoncé
J A C K P O T ! Detta var en fullträff! Trodde det kunde gå vägen men att det skulle bli så bra?! Jag har ingenting att klaga på. Han levererade som juryn hade sagt. Han gjorde en av världens bästa sångerskors bästa låtar till sin egen och ägde den!


Olle: Beat it - Michael Jackson
Jag förstår inte riktigt varför juryn har sådan agg mot Olle. Jag tyckte inte han hörde till de sämre idag. Tyckte han gjorde sin egen grej och han är charmig. Så är det.


Moa: Superstition - Stevie Wonder
Det bättre Moa gjort på länge. Fortsätt så!


Detta var Robins kväll! Och jag tror han kan ha en guldkväll även nästa eftersom temat bör passa honom bäst av denna skara idoler tycker jag. Storband. Har varit med några gånger. Brukar bli intressanta framträdanden! Bara att hoppas på det bästa!


Idol - Inför utmaning "Från Sverige till superstjärna"

Först och främst. Okej. Jag tolkade temat TOTALT på fel sätt.. jag tänkte direkt att det handlade om en SVENSK som blir stor INTERNATIONELLT. Säg.. Mohombi. Det hade varit en fullträff på veckans tema i mina ögon. Meeen.. så menar inte TV4.. de menar.. från låtar på SVENSKA till SUPERSTJÄRNOR. Jag tycker det är ologiskt.. vad ska nästa veckas tema då vara.. måste det alltid fortsätta på föregående? Isåfall "Från supersjärna till... ja.. kärlekslåtar".. kanske. Vilket ju inte säger emot varandra i och för sig.. hoppas för övrigt vi slipper kärlekslåtstemat iår.

Nu ska jag sluta irritera mig på sådana ting. Gå på veckans tema. Ge min förhandssyn på det hela. Vem har gjort ett klokt låtval? Vem har inte? Jag är fortfarande väldigt nyfiken att se vilka låtar de har att välja mellan.. men det lär vi aldrig få se.. TV4 redovisar ju som regel ingenting.. röstningssiffror hade också varit trevligt! :)

Moa: Superstition - Stevie Wonder
Jag tror på detta låtval. Bara hon får in lite moves på scenen lär det bli en fullträff!

Molly: Only Girl in the World - Rihanna
Första gången Molly kör en uptempo väl? Det är på tiden! Hade hon fått Halo hade det blivit bra men tråkigt. Detta är mycket mer intressant! Får se om hon klarar av det.. här gäller det inte att sjunga så högt och bra som möjligt. Här gäller attityd och känsla! Och moves ;)

Emil: Cry Me a River - Justin Timberlake
HAHAHAHAHAHA! No way?! Hahaha.. detta är ju så dumt så dumt så dumt. OLA åkte ur Idol med denna låt.. jag hoppas verkligen det är en trend som håller i sig även iår. Detta kommer låta förjävligt.. sorry gosse lilla.. but true..

Robin: Halo - Beyoncé
Robin har en otrolig röst! Detta är en otrolig låt. Jag tror faktiskt detta kommer bli en fullpoängare. Men jag håller med juryn till viss del.. han behöver stylas bättre. Han bör inte bli en ny Schlager-Magnus.. känns fel? Eller helt rätt? Who knows...

Olle: Beat it - Michael Jackson
Bra låt. Men jag tror Olles röst inte passar för denna. Behöver vara en rivig, rockig, sexig röst.. typ.. så.. attityd. Olle är mer mjuksoul.. hade hellre sett honom i en.. hmm.. ja.. typ.. Lenny Kravitz?

Amanda F: Jolene - Dolly Parton
Klockrent låtval. Hon lär glänsa!

Amanda P: Heroes - David Bowie
Andra Amandan också klockrent låtval. Tror detta blir kalas!

André: Tiny Dancer - Elton John
André har tappat totalt i veckofinalerna. Inte bra i första. Katastrofal i andra. Detta tror jag också blir magplask. Men kan ju hoppas han återhämtar sig...

Linni: Angels - Robbie Williams
Hennes röst kan göra denna sönderspelade låt intressant.. möjligen. Men hennes uselhet från förra veckan ligger kvar och gnager på mitt minne.

Veckans smartaste val:
Amandorna.

Veckans intressantaste (modigaste) val:
Amandorna.

Veckans dummaste val:
Emil.

Olle och André kanske är en parantes till "dummaste val"..
Jag tror någon av dessa eller Linni ryker...! André borde dock klara sig.. kanske..

Btw.. en viktig avslutningspoäng.. jag har haft tokfel på en punkt.. jag anser att årets omgång är för unga.. att det är därför de inte håller samma klass som tidigare år. SÅ KAN INTE VARA FALLET. Jag tar tillbaka allt.
Säsong 2.. min favoritsäsong. Agnes var 17 år. Sebastian 20.. Ola 19.. Måns 19.. Sibel 18.. det var en ung omgång! Endast EN över 20 år som var med i veckofinalerna.. så.. felet bör ligga någon annanstans...
Vienna - Drowning

Har försökt hitta info om bandet och låten men hittar fan inte mycket. Svenskt band? Undrar vart jag ens fått tag på låten?? Hmm.. haha! Trodde det var något från australiensiska listan eller något.. men hey! Nu kom jag på. Digster Fresh.. där är det nog! Spotify-listan.

I alla fall. Jag tycker denna låt är helskön! To be big? Nja. Kanske inte. Jag kan ju hoppas! Men jag nöjer mig med att tipsa om denna :)SpotifyIdol - Utmaning "Hits på svenska"

Nej. Det där gick väl inte så bra?
Iår är idolerna unga. Väldigt unga. Stackars Robin får stämpeln äldst som 20 åring!
Att idolerna är unga märks. Redan har fyra stycken tappat texten. Amanda P förra veckan. Hon klarade sig ur situationen bra. I efterhand märkte jag knappt felet. Ikväll.. dock. Tre stycken som sjöng fel. Det började med Linni. Fortsatte med Robin. Avslutades med André. Såvida jag inte missat någon mer? Vissa kan ju felsjunga på ett snyggt vis. Juryn kommenterade aldrig Robins miss vilket var märkligt.
Årets idoler får lida för sin ungdom. Eller. Snarare. De andras ungdom. Det faktum att INGEN har några års artisteri i bagaget och kan fungera som.. ja.. inspirationskälla? Trygghet? Lärdom?
Ifjol var det en mer mogen idolskara. Däribland Geir med sina närmare 50 år. Det var en "extremålder" i dessa sammanhand. 7 av 11 st var över 20 år (rätta mig gärna om jag har fel). Jag tror det var därför förra och alla tidigare omgångar kändes mer säkra. Iår är mer som en... juniorversion... på det hela. Tyvärr... men det kanske slutar gott.. och som man säger.. slutet gott.. allting.. gott?

MOA: Vem Ska Jag Tro På – Tomas DiLeva
Börjar bli lite trött på hennes valphet nu precis som juryn påpekade. Det där med att se ledsen och vilsen ut på scen värvat med ett leende. Det blir ointressant i längden. Hon gjorde en OK insats. Det är dags att öka för att spinna vidare på hennes första besök hos juryn som var magiskt.


DENISE: Från Och Med Du - Oskar Linnros
Hörde till de bättre ikväll. Men på grund av (tror jag) hennes anonymitet blev det tack och hej ikväll. Kommer inte sakna. Men hade ändå sett andra gå hellre.


OLLE: 17år - Veronica Maggio
Övertydlig ja. Men tyckte hans version var rätt charmig ändå. Men långt ifrån perfekt.


LINNI: Om Sanningen Ska Fram - Eric Amarillo
Ohmigod. Detta var så fruktansvärt dåligt. Var faktiskt väldigt säker på att hon skulle ryka ikväll. Det var hon värd. Faktiskt.


AMANDA P: Utan Dina Andetag - Kent
Underbart låtval. Som dock INTE passar på veckans tema. Kent har betydligt större låtar! Snarare Carolina Wallin Pérez version som spelats. Blir lite knäppt när TV4 väljer ut sådana låtar. Men hon gjorde den bra. Jag blev berörd. Amanda P har absolut störst potential!


ROBIN: Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö - Timbuktu
Väldigt mycket  text och det såg länge ut att gå vägen men i andra versen tappade han. Men. Han gjorde det jävligt snyggt till skillnad från andra ikväll. Han körde en Björn Skifs. Hittade på text. Och fick inte ens en kommentar om det från juryn efteråt. Men de hade svårt att första hans skånska. Det hade jag också. Hade varit bättre att sjunga på svenska ;) Blev lite väl övertaggat också.


MOLLY: Satan I Gatan - Veronica Maggio
Hon fick mycket kritik efteråt. Faktiskt. Jag tyckte hon var bäst ikväll! Bättre än tidigare veckor. Hon gav styrka till denna låt. Hennes röst gjorde sig fantastiskt!


ANDRÉ: Lilla Lady - Daniel Adams-Ray
Nej, nej, neeeeej! Tappade texten direkt! Och när han sjöng var det inte bra heller! Hade väldiga problem med hans "Lilla Lady Yeah!".. ugh! Jag har gillat André genom Idol men han tappar. Hans röst går mer och mer åt bebishållet. Skärpning!


AMANDA F: Det Hon Vill Ha – Christer Sandelin
För en gångs skull gick hennes "unikhet" hem. Att göra om låtar. Det blev en bra version. Dock hade jag önskat att sången följde med. Sången blir väldigt grötig emellanåt. Är väl skånskan som ger utslag.. men jag hör fan inte orden så tydligt jag vill.


EMIL: Jag Är En Vampyr – Markus Krunegård
Låten passade honom. Som väntat. Men.. gosse lilla. Du har plan på att slå igenom internationellt?! Drömmar är kul att ha.. men.. på bästa sändningstid.. kanske.. man.. ska.. vara.. realistisk? Ain´t gonna happen. Möjligen kan han få igenom något på svenska. Men det är lååååångt bort för stunden. Se så många som åkt ur Idol med stor talang och inte slagit igenom. Nej. Du klarade dig ikväll då andra var sämre. That´s it.


Fel person åkte! Det skulle ha varit Linni. Och André skulle ha stått bredvid henne för att få sig en tankeställare.
Nästa veckans tema är "Från Sverige till världsstjärna". Vad kan man tänka sig för artister då? Abba? Swedish House Maffia? Agnes? Roxette? The Hives? Hade varit spännande att få se deras låtvalslista. Får vänta och se vad de väljer istället ;)


Maskinen - Krossa Alla Fönster

Sooooolklar hit! Jag har gått från att avsky Maskinen till att gilla dem efter en viss spelning på Peace and Love i somras... det var galet. Denna låt hade gjort sig bra där!

Texten.. dock??? Jag har trallat "ett riktigt kalas" men de sjunger ju "ett riktigt jävla as".. och låten börjar ju med den myyycket vackra inledningen:

Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Och jag är beredd på och gå i döden för din rätt
Och döda mig om jag inte har rätt

Aggressiv låt med tungt budskap. Men jag blir bara party av den.. fail? Eller?

Idol - Inför utmaning "Hits på svenska"

Jag skulle ha skrivit om förra veckans fredagsfinal men jag var bortrest och innan jag sett programmet kände jag att det inte var aktuellt längre. Så fokuserar på denna vecka! Men kan ju säga att fel åkte ur.. det skulle ha varit en vimsig Elton som var elak mot en Coldplay-låt.

Hits på svenska. Ett väldigt intressant tema.. eller utmaning som det betonats att det är!
Magnus Uggla ska coacha? Är det verkligen en smart idé? Jaha.. visar sig.

Här är veckans låtval:

ANDRÉ: Lilla Lady - Daniel Adams-Ray
Klokt val. André kommer glänsa!

MOLLY: Satan I Gatan - Veronica Maggio
Jag är inget Maggio-fan och för mig är denna låt inte särskilt känd. För många svenskar är den nog det. Kan inte direkt avgöra potentialen. Men Mollys styrka är ju Carola-rösten. Detta är ingen röst-låt så upp till bevis!

ROBIN: Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö - Timbuktu
Mycket intressant låtval. Friskt vågat. Upp till bevis. Risk för magplask.

AMANDA P: Utan Dina Andetag - Kent
Känner på mig att detta kommer bli veckans vinnare. Hennes artisteri till denna otroligt sköra låt... kommer bli magi.

MOA: Vem Ska Jag Tro På – Tomas DiLeva
Kommer gå bra. Men lätt låt att köra rakt upp och ner. Utmaningen blir att göra något intressant av den.

AMANDA F: Det Hon Vill Ha – Plura
Osäker.. men.. är detta Plura? Är det inte Christer Sandelin? Svårt att se denna märkliga tjej i denna roll.. men antar hon gör den till en raggielåt eller något för att vara så unik som möjligt. Vet ej.

EMIL: Jag Är En Vampyr – Markus Krunegård
Mycket klokt val! Denna kan han köra falsksång i lagom dos i utan att det låter förjävligt.. möjligen. Kan han komma undan med på ett charmigt sätt.. kanske?

OLLE: 17år - Veronica Maggio
En till Maggio?! Denna är ju bättre iaf. Men Olle? Nja. Tror inte det.

LINNI: Om Sanningen Ska Fram - Eric Amarillo
Vad i helvete är detta?! Känns som garanterat magplask och risk för tack och hej.

DENISE: Från Och Med Du - Oskar Linnros
Smart låtval. Men hon är ju så anonym. Hon måste glänsa totalt för att överleva tävlingen.

Veckans smartaste val:
Amanda P, André, Emil.

Veckans intressantaste (modigaste) val:
Robin.

Veckans dummaste val:
Linni.

Får se hur det går. Kan mycket väl ändra mig ;)


A Friend In London - Calling A Friend

A Friend In London. Danskarna som charmade mig och många andra i Eurovision Song Contest iår!
Nu har de kommit med en ny låt.. och som jag förstår det kommer skivan nästa år.
Jag vet inte om det är önsketänk eller inte.. men heey! Jag chansar. Detta är en To Be Big!
Sugababes

Sugababes. En grupp. En trio. Sex medlemmar. Fyra olika konstellationer. Av ursprungsmedlemmarna Siobhán Donaghy, Mutya Buena och Keisha Buchanan återstår ingen. Siobhán lämnade 2001 och ersattes av Heidi Range. Mutya lämnade 2005 och ersattes av Amelle. Och så slutligen.. Keisha lämnade 2009 och ersattes av Jade Ewen.

Den andra uppsättningen hade flest hits.. i mina öron. Och eftersom de precis släppt en ny singel, "Freedom", kände jag för att göra en topplista! Och topp 10 kändes mest logiskt i detta fall. De har många bra låtar! Men de på senare år.. håller väl.. inte.. riktigt.. samma klass. Tyvärr! Men så är det ju knepigt att ha en grupp utan någon originalmedlem...

1. Hole in the Head (2003)2. Run for Cover (2001)3. About You Now (2007)4. Too Lost in You (2003)

5. Round Round (2002)

6. Stronger (2002)

7. Freak Like Me (2002)

8. Overload (2000)

9. Red Dress (2006)

10. Get Sexy (2009)

Singlarna som inte tog sig in på min topp 10, i kronologisk ordning:
New Year (2000)
Soul Sound (2001)
Angels With Dirty Faces (2002)
Shape (2003)
In the Middle (2004)
Caught in a Moment (2004)
Push the Button (2005)
Ugly (2005)
Follow Me Home (2006)
Easy (2006)
Change (2007)
Denial (2008)
Girls (2008)
No Can Do (2008)
About A Girl (2009)
Wear My Kiss (2010)
Freedom (2011)Horrible Bosses

När jag kollade på trailern till Horrible Bosses skrattade jag så jag grät första gången. Denna film måste jag se!Nu har jag sett den...
...den var inte så bra.

Tyvärr så visade trailen pretty much allt som är kul i filmen. Den blir väldigt tjatig i längden.
Tre killkompisar: Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) och Dale (Charlie Day) är trötta på sina chefer och vill bli av med dem.

Nicks chef (Kevin Spacey) är en maktgalen mobbare som lockat Nick med en befordran om han jobbar tillräckligt hårt. När dagen kommer att utropa vem som ska bli befordrad.. ja.. då bestämmer han sig för att ta den själv istället för att få ett större kontor.

Kurt gillar sin chef, som dessvärre får en hjärtinfarkt och dör. Istället blir hans nya chef dennes son (Colin Farrell) som är ett riktigt svin. Han blir deprimerad av rullstolsburna och tjocka människor och därför ska dessa avskedas.

Dale är nyförlovad och ser fram emot att gifta sig. Problemet är att hans chef (Jennifer Aniston) sextrakasserar honom och utpressar honom för att få ligga.

Lösningen på problemet? Anlita en torped och bli kvitt problemet. Riktigt så enkelt blir det ju självfallet inte utan de ska istället mörda varandras chefer. Nemas problemas? Right...

Detta är en väldigt fattig komedi. Som sagt.. trailern innehåller allt som är roligt i princip. Att titta på detta i 100 minuter är inte nödvändigt. Jag älskar Charlie Day. Bara genom att se honom blir jag glad! Meeen.. det är ju egentligen Charlies karaktär Charlie (fantasifullt?) i "It's Always Sunny in Philadelphia" jag gillar! Hans karraktär Dale må  vara rätt klantig och korkad i denna film också. Men det lyfter liksom aldrig.

Skämten är överdrivna och inte särskilt roliga. Filmen har några få ljuspunkter men det räcker inte för att jag ska rekommendera den. Vill ni skratta så se hellre "Bridesmaids"!
Idolerna

Hade rejält fel på ett wildcard. Denise trodde jag inte skulle ropas upp. Synd. Hon är väldigt... anonym. Förutom att hon ser supercool ut då. Men röst- och stilmässigt.. nah!

Maikel åkte ur. Som beräknat. Varför produktionen valde att "höja spänningen" genom att spara på honom och Molly till de två sista vet jag dock inte. Idioti. Hon är ju favorit för stunden. Inte min. Men folkets. Folket gillar Carola. Jag.. är mer.. jag gillar underdogs tror jag.. fast det är säkert fel också... hmm..

NICHOLAS! Ge mig Nicholas! Ett superwildcard rakt in i fredagsfinalerna! Som jag saknat honom i kvalveckan. Han VAR Idol 2011. Helt lövely! Fortfarande irriterad på att juryn kastade bort honom....

Tänkte försöka ge en väldigt översiktlig prognos på hösten. Vilka som är toppskiktet. Vilka som är i mitten. Och vilka som åker ur först. Denna kommer att ändras under hösten ja.. men i skrivande stund tror jag detta gäller.. och det är inte mina personliga favoriter.. då skulle det sett annorlunda ut. Är hur de står sig hos folket.

Utan inbördes ordning i skikten:

Molly
André
Amanda P
Amanda F
Moa

Roshana
Robin
Olle

Denise
Linni
Emil

Om de presterar som tidigare så är jag rätt säker på att det är Denise, Linni eller Emil som ryker först. Men så finns det annat som spelar in. Dagsform. Låtval. Men de översta fem sitter då säkert för stunden ;) Där har vi vinnaren!


RSS 2.0