Melodifestivalen - fiasko

MEN DET VAR SJÄLVE FAN SÅ DÅLIG JAG VAR PÅ ATT LISTA UT UTGÅNGEN IÅR! Gooooddamnit!
Top Cats och Thorsten? Jaha! Var ju trist att inte Bananen gick vidare. Han gör mig glad. Thorsten? Men va fan. Och andrahandsfavorit på Aftonbladet?! VAD I *PIIIIIIIIP*?! Loreen leder REJÄLT iaf. Kan bli en promenadseger i Globen. Men troligen inte. Eftersom jag har fel. HAHA! Och jag tror ju att David blir en smygare men det verkar inte folk tro på Aftonbladet. Men folk har ju kort minne. Han stiger nog igen. Kanske.
Bara för att jag tycker det är kul tänker jag redan nu ge ett förhandstips på lördagens final:
1. Loreen
2. David (jag är envis)
3. Danny
4. Molly
5. Lisa Miskovsky
6. Dead By April
7. Thorsten Flinck
8. Björn Ranelid
9. Ulrik Munther
10. Top Cats
Hmm.. HMMM! Så fel det där kändes. Jättefel faktiskt. Vi sätter David sist då.. haha.. nej.. alltså.. serious?! Detta måste vara det mest svårtippade startfält på länge? Men jag tror Loreen vinner. Sedan är frågan. Omöjligt. Trodde Thorsten skulle vara sist men så är han folkets klara andrahandsfavorit på Aftonbladet. Men vem röstar på honom? Och Björnen.. sist förhoppningsvis. Kan bli trea lika gärna. Hmm.. nej.. den där listan kommer vara tokfel. Kan jag inte få tippa som jag vill istället?
1. Loreen
2. David
3. Dead By April
4. Danny
5. Lisa Miskovsky
6. Top Cats
7. Ulrik Munther
8. Molly
9. Thorsten Flinck
10. Bränd Björn
Sådärja. Det blir bra. Ett mirakel ska ske för att jag får in någon av listorna.. haha.. båda är nog lika långsökta?! :)

Kommentarer
Postat av: Loreen for the win!

Jag ska rösta på Loreen i finalen. Hon äger allt!+ Att hon har minst 8 magrutor!!! Me Like!För övrigt tycker jag faktiskt att Ranelid är bättre än Flinck.

2012-03-10 @ 02:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0