Förhandstips i efterhand - Deltävling 4

Kör ett efterskriveri och ett försök med hur jag förmodligen hade tippat ;) Kan ju säga att jag var ute och cyklade i vanlig ordning på resultatet. Hmm..

1. Charlotte Perrelli - "The Girl"
Lyfte aldrig. Rörig låt och rörligt nummer. Fattade aldrig det där när hon stod framför en skärm med vingar och publikens huvuden syntes.. kändes som ett genrep från ett östeuropeiskt land utan budget. Väldigt B. Plus på att hon var otroligt snygg.


2. OPA - "Allting blir bra igen"
Vad i helvete vad detta bra för då?! Blir sur när jag vet att de dissade Martin Rolinski för att ta med sådan här dynga!


3. Dynazty - "Land Of Broken Dreams"
Hade detta varit The Poodles då jääävlar! Men nu är det ett mindre karismatiskt Dynazty så. Rätt så OK och trevligt inslag.


4. Lotta Engberg & Christer Sjögren - "Don't Let Me Down"
Gillade denna. Hade jag skrivit detta i lördags hade jag inte vetat att det var ett plagiat av en Beatles-låt med samma namn. Det gör det hela till ett dubbelfel. Hur kan man vara så dum och sno en refräng från en låt med samma namn?!


5. Hanna Lindblad - "Goosebumps"
Tyckte faktiskt detta var en trevlig poplåt med fart i! Bättre låt än Pererellis exempelvis.


6. Axel Algmark - "Kyss mig"
Hehe. Hade detta varit Håkan Hellström hade det varit risk att vi skämts i Azerbaijdjzan (dagens stavning). Låten gör mig dock glad.. kan jag inte komma ifrån!


7. Lisa Miskovsky - "Why Start A Fire"
Då hade jag skrivit att den är vacker men alldeles för anonym. Får gå på den känslan och inte den idag som är positivare..


8. Danny Saucedo - "Amazing"
Hmm.. hur kan jag tänkas ha tänkt på denna då. Vet ju knappt vad jag tänker nu så. Jag var besviken. Hade höga förväntningar. Och så det där plagiatet. På tok för likt dunderhiten av Swedish House Mafia. Finns risk att folk kommer totalrata detta i Europa som protest. Och så blir jag störd för att han gömmer all sin hud men.. ja.. det var väl lite fin show också.. men den hade jag ju inte sett då. Så då var jag sur på hudbrist.


Okej.. gissa resultat när man vet?! HAHA! Men jag hade inte haft med Miskovsky.. jag tror.. kanske..

Till final:
Dynazty
Danny

Till andra chansen:
Charlotte Perrelli
Lotta & Christer

Övriga:
5. Axel Algmark
6. Lisa Miskovsky
7. Hanna Lindblad
8. OPA

Ohoooo så fel man kan ha! Lördagen blir inte lika nervös som många tidigare år när mina favoriter varit där. Hoppas nog på Sean Banan och Andreas Johnson. Tidigare år har jag ju haft några av mina absoluta favoriter i andra chansen. 2011 var det Love Generation och Loreen som båda failade. Neo 2010 gick inte vidare. 2009 var det BWO och Sarah Dawn Finer där Sarah lyckades. Ja.. nerviga dueller. Men iår kan jag relexa lite mer. Men jag kommer ju ha favoriter i samtliga så. Haha. Jag lär vara nervig ;) Men nästa vecka.. finalen.. då jävlar.. hoppas jag rätt låt vinner! Har bara fått vara med om det ett enda år när jag varit på plats av.. 6-7 chanser? The Ark. Resterande. Inte mina vinnare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0