TV-serier

Listade för några inlägg sedan möjliga TV-serier att börja följa. Nu har jag börjat med tre nya.. bara en var på listan!

1. "The Secret Circle". Den typ av serie jag blir totalfast i direkt! Highschool-drama med övernaturliga krafter. Denna gång handlar det om häxor. Hade inte tänkt följa denna men det blev så. Nyfikenheten tog över ;)
L.J. Smith står för böckerna bakom serien. Samma författare som till "The Vampire Diaries". I och för sig gillar jag inte de böckerna, men serien. Så kanske är samma fall detta. Har inte läst böckerna så.

2. "Terra Nova". Dystopi leder till utopi. X antal år från nu har mänskligheten förpestat jorden till dess undergång. Men så har någon hittad en tidslucka till dinousariernas tid, på en annan tidslinje (så man slipper alla butterfly-effects). Steven Spielberg har en fot inne på denna också. Inte stor dock tror jag? Men ändå ett namn man skyltar med.. såklart.. snygga miljöer och jag tror denna kan utvecklas till något fantastiskt!

3. "Falling Skies". Den var faktiskt med på min lista! Och av dessa tre den minst intressanta.. men fortfarande av intresse! Aliens kommer. Jordens undergång. Mänskligheten förintas. Känns som man sett det hela förut.. så av dessa tre är det denna jag inte bestämt mig för om jag vill följa eller inte. De andra två är givna!

Känner fortfarande för en riktig skräckserie.. tips?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0