Idol - Utmaning "Från Sverige till superstjärna"

Tack för den! Rätt person fick åka hem. SKÖNT! Blev aningen närvös när Amanda P stod mot honom.. man vet aldrig med svenska folket. Det är klurigt att förstå sig på ibland ;)

Amanda F: Jolene - Dolly Parton
Detta trodde jag skulle lyfta men blev inte bra.. hennes ey-ey-ey börjar bli aningen uttjatat.


Emil: Cry Me a River - Justin Timberlake
Tssss.. jag trodde det skulle bli plattfall på förhand. Det blev plattfall. Riktigt dåligt.


Linni: Angels - Robbie Williams
Helt okej insats. Jag har dock svårt för hennes röst längre stunder. 2 minuter klarar man av... men en hel skiva? Nja.. det tror jag kanske inte.Molly: Only Girl in the World - Rihanna
När första tonerna kom fick mina öron spasmer av obehag. Sedan blev det bättre. Men det blev en blek version av kraftfulla Rihanna.


André
: Tiny Dancer - Elton John
Jaja.. stackarn var sjuk. Det var väl inte första gången? Eller? Insatsen var.. tja.. han har aldrig återfått sin kvalveckaglans.. tyvärr! Hoppas fortfarande den kommer!


Amanda P: Heroes - David Bowie
Fantastiskt bra! Att hon var en av de två i botten är helt jävla sanslöst korkat! TUR att hon fick vara kvar. Kaxig brud som vet vad artisteri är!


Robin
: Halo - Beyoncé
J A C K P O T ! Detta var en fullträff! Trodde det kunde gå vägen men att det skulle bli så bra?! Jag har ingenting att klaga på. Han levererade som juryn hade sagt. Han gjorde en av världens bästa sångerskors bästa låtar till sin egen och ägde den!


Olle: Beat it - Michael Jackson
Jag förstår inte riktigt varför juryn har sådan agg mot Olle. Jag tyckte inte han hörde till de sämre idag. Tyckte han gjorde sin egen grej och han är charmig. Så är det.


Moa: Superstition - Stevie Wonder
Det bättre Moa gjort på länge. Fortsätt så!


Detta var Robins kväll! Och jag tror han kan ha en guldkväll även nästa eftersom temat bör passa honom bäst av denna skara idoler tycker jag. Storband. Har varit med några gånger. Brukar bli intressanta framträdanden! Bara att hoppas på det bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0